fbpx

SEO Optimizacija

Šta je SEO optimizacija, zašto je važna za Vaš web sajt i kako biti prvi na listi pretraga?

Šta je zapravo SEO optimizacija?

Imate lep i moderan web sajt, savršen proizvod i dobar sadržaj ali nikako da privučete dovoljan broj poseta na Vaš web sajt? Gde grešite? Ono što Vašem web sajtu nedostaje jeste dobra SEO optimizacija.

Reč SEO potiče od engleske skraćenice Search Engine Optimisation i predstavlja optimizaciju web sajta za pretraživače. Zašto je sve ovo bitno? Istraživanja pokazuju da skoro 90% ljudi prilikom pretraživanja nekog pojma pregleda samo prve dve stranice sa rezultatima. Ukoliko Vaš web sajt nije optimizovan na pravi način, ostaće neprimećen u moru sajtova sa istim ili sličnim sadržajem. Kao što možete zaključiti, SEO je itekako važan za usmeravanje posetioca upravo na Vaš sajt.

Gore smo pomenuli “more web sajtova sa istim ili sličnim sadržajem” kao što je Vaš websajt. Nemojte da Vas to demorališe. Samo mali procenat svih tih sajtova u Srbiji zapravo poseduje SEO optimizaciju i u većini slučajeva nije odrađena na pravi način. Prema tome, u pravo vreme čitate ovaj tekst.

Naš tim stručnjaka će Vaš sajt optimizovati na pravi način i samim tim povećati broj poseta na Vaš sajt, ujedno i broj Vaših potencijalnih mušterija. Konsultujte se sa našim timom SEO eksperata još danas.

Postavimo Vaš sajt tamo gde mu je mesto – pri vrhu rezultata pretrage na pretraživačima.

Pišite nam